Visitekaartjesvergelijken.nl

vergelijk online visitekaartjes drukkerijen

Klapkaartjes

Klapkaartjes drukken

Op zoek naar een speciaal visitekaartje? Gevouwen visitekaartjes ofwel klapkaartjes zijn uitstekend geschikt om een goede indruk achter te laten. Klapkaartjes zijn verkrijgbaar in twee varianten: liggend of staand. Een gevouwen visitekaartje is ook te gebruiken als afsprakenkaart en is dubbelzijdig of enkelzijdig te bedrukken.

Klapkaartjes vergelijken

De gevouwen visitekaartjes hebben hetzelfde (gesloten) formaat als normale visitekaartjes 85mm bij 55mm. Ongevouwen hebben de kaartjes een formaat van 170mm bij 55mm. Ideaal om extra veel informatie kwijt te kunnen. Klapkaartjes van online printsites zijn moeilijk te vergelijken. Daarom hebben wij een vergelijkingstabel gemaakt waar je goedkoop klapkaartjes kunt laten afdrukken. Zodat je eenvoudig een online drukkerij kan uitzoeken en naar de website van deze drukkerij gaan om je visitekaartjes te bestellen.

Klapkaartjes drukkerij

Gevouwen visitekaartjes printen kan goedkoop via een klapkaartdrukkerij. Klapkaartjes drukkerijen zijn erg veel in Nederland. Je kunt visitekaartjes laten drukken bij een bekende visitekaartjes drukkerij zoals 24drukwerk.nl, Drukwerkdeal.nl of reclameland.nl .

Goedkope klapkaartjes

Klapkaartjes zijn over het algemeen niet duur en hoe meer je er bestelt hoe goedkoper de visitekaartjes per stuk zijn. Je betaalt de visitekaartjes drukkerij per ontwerp dat je aanlevert. Ook het formaat en papiersoort hebben invloed op de prijs. Als je bijvoorbeeld luxe klapkaartjes wil hebben, betaal je daar meer voor.

Copyright 2012 - 2020 drukwerkvergelijken.com